12 мар. 2007 г., 22:11

Обичай ме 

  Поэзия
658 0 3
Обичай ме...
сърцето ми плаче...
Обичай ме...
и запали огъня в очите ми,
да изгорят като на клада спомените,
сънищата ужасно тъжни...

Обичай ме...
сърцето ми плаче...
Обичай ме...
и докосни вкаменената ми душа,
да се превърне в пясък,
пясък в пенливите вълни...

Обичай ме...
сърцето ми плаче...
Обичай ме...
и забрави за самотата,
ще се скрия в сърцето ти,
ще живея с любовта ти...

Обичай ме...
сърцето ми плаче...
Обичай ме...
и докосни звездите,
извиси любовта ни,
да ни сгрява в студените нощи...

Обичай ме...
сърцето ми плаче...
Обичай ме....
и си спомни за мен,
за горещите погледи,
за студените сълзи...

Обичай ме...
сърцето ми плаче....
Обичай ме...
и в съня ти ще дойда аз,
да те събудя със нежна целувка,
да превърна мечтата в истина...

Обичай ме...
сърцето ми плаче...
Обичай ме....
аз винаги ще те обичам...

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??