4 окт. 2008 г., 11:39

Обичай ме 

  Поэзия » Любовная
1322 0 12

Обичай ме, когато друга ти очакваш

и знаеш, че съм някъде навън.

Обичай ме, когато падне мракът

и след това унесено насън.

Обичай ме, в минутите на близост

и щом от теб съм много надалеч.

Обичай ме, безпътен или властен

с очите, и с душата, и с плътта.

Обичай ме, погубващо и страстно,

а аз със обич ще ти отмъстя!

© Латифа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??