4 февр. 2005 г., 00:55

Обичай ме 

  Поэзия
1534 0 2

Обичай ме,
за да остана красива.
В тишината на смълчаните думи
искам да видиш лицето ми,
посипано със лунен прах.
Обичай ме, 
защото идва утрото и аз ще отлетя.
Обичта ми е лунна
и светлината на деня убива тайните й.
Обичай ме. Сега.

© Мариана Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??