4.02.2005 г., 0:55 ч.

Обичай ме 

  Поезия
1513 0 2

Обичай ме,
за да остана красива.
В тишината на смълчаните думи
искам да видиш лицето ми,
посипано със лунен прах.
Обичай ме, 
защото идва утрото и аз ще отлетя.
Обичта ми е лунна
и светлината на деня убива тайните й.
Обичай ме. Сега.

© Мариана Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??