30 мая 2008 г., 19:03

Обичай ме 

  Поэзия » Любовная
957 0 6
Ти винаги си в моите мечти,
без теб сърцето ми загива,
обичам те, обичай ме и ти
и нека изживеем любовта красива.

Виж пламъка във моите очи,
готови за любов опасна,
обичам те, обичай ме и ти
или ще бъда цял живот нещастна.

Чуй как сърцето ми тупти -
тъй забързано, тъй лудо,
обичам те, обичай ме и ти
и от любовта си ще направим чудо.

Обречени са нашите съдби -
една със друга да се слеят,
обичам те, обичай ме и ти,
и на небето две слънца ще греят!

© Димана Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??