27 апр. 2014 г., 20:49  

Обичай ме... 

  Поэзия » Любовная
709 0 0

Няма да чакам. Безсмислено
е да вярвам, твърде болезнено.
Колко надежда отива си.
И боли, боли, боли.

Ах, любими, върни се тук,
обичай ме от дъното на сърцето си.
Обичай ме, посвети ми живота си,
докато накрая спре да боли.

Пиши за мен, обяснявай как
ще бъда вечно твоя. Малко власт
над сърцето твое.
И онази вечна, беззащитна страст.

© Александра Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??