Apr 27, 2014, 8:49 PM  

Обичай ме... 

  Poetry » Love
708 0 0

Няма да чакам. Безсмислено
е да вярвам, твърде болезнено.
Колко надежда отива си.
И боли, боли, боли.

Ах, любими, върни се тук,
обичай ме от дъното на сърцето си.
Обичай ме, посвети ми живота си,
докато накрая спре да боли.

Пиши за мен, обяснявай как
ще бъда вечно твоя. Малко власт
над сърцето твое.
И онази вечна, беззащитна страст.

© Александра Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??