27.04.2014 г., 20:49 ч.  

Обичай ме... 

  Поезия » Любовна
728 0 0

Няма да чакам. Безсмислено
е да вярвам, твърде болезнено.
Колко надежда отива си.
И боли, боли, боли.

Ах, любими, върни се тук,
обичай ме от дъното на сърцето си.
Обичай ме, посвети ми живота си,
докато накрая спре да боли.

Пиши за мен, обяснявай как
ще бъда вечно твоя. Малко власт
над сърцето твое.
И онази вечна, беззащитна страст.

© Александра Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??