Обичай ме
Така ми трябваш във нощта студена!
Да ме топлиш в прегръдките ти опитомена.
Като карамел в теб да се разлея
от топлината ти на мене подарена.
Имай ме! Виж - цяла ти се давам.
Прави каквото искаш с мен - всичко ти позволявам.
Само на теб! Друга не искам да бъда.
И няма! Ти си моята присъда...
Прибери ме! В сърцето си ме заключи.
Ключа след мен хвърли в безкрайните морски дълбочини.
Пази ме! Не давай друг да ме приближи.
"Край! Тя е Моя! А ти оттук изчезни!"
Мечтаните думи на всяка жена днес...са и моя мечта.
И с нея посрещнах те онази нощ на прага...
Спомняш ли си? Дойде с шоколад в ръце,
сякаш каза ми: "Ето, вземи си от моето сърце!"
Все още го пазя - под най-любимото бельо го скрих!
Непипнат оттогава стои, а да съм "болна" по теб...ти ме удостои!
Не се извинявай. За нищо с теб не съжалявам!
Едно сърце имам... и на теб го завещавам!
Ф.Б.
29-30.09.2015г.
© l.panterrra Все права защищены
Имай ме! Виж - цяла ти се давам.
Прави каквото искаш с мен - всичко ти позволявам.
Само на теб! Друга не искам да бъда.
И няма! Ти си моята присъда..."
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!