31 янв. 2008 г., 08:29

Обичай ме и ти 

  Поэзия » Любовная
859 0 2

Обичай ме и ти

 

 

 

            О, ти, ти стоиш пред мен,

 

            щом затворя пак очи

 

            и виждам погледа ти уморен,

 

            втренчен в мен - мълчи.

 

            Искам да ти кажа толкова неща,

 

            но втренчена и аз мълча...

 

            И ръка в моята, двама за ръце -

 

            болката в мен прелива в твоето сърце,

 

            В мрака, на ум си шепнем ние:

 

             "Обичам те! Обичай ме и ти..."

© Велислава Адрианова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??