25 авг. 2007 г., 14:35

Обичай ме живот 

  Поэзия
797 0 3
Обичай ме, живот.
Обичай ме със цялата си нежност, топлина.
Разкрий пред мене свойта прелест -
любов, оплетена със светлина.

Подари ми надежда.
Подари ми надежда - невинна като теб самия.
Запали ми свещ, за да ме води в мрака.
Напътствай ме във тъмнината.
                                      За да те надвия.

© Гергана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??