30 мая 2012 г., 16:41

Обичай ме с очи 

  Поэзия » Любовная
762 0 7

Не се сърди, когато замълча.

Понякога, понякога се случва…

В такива мигове наум крещя,

а очите ми са тъжни ручеи.

 

Обърна ли ти гръб, не ме съди.

Леглото, то просто е голямо.

Когато е студено, ме стопли,

а когато плача, дай ми рамо.

 

И не питай защо навън вали,

от въпроси ми е тежко вече.

Единствено с очи ме погали

и ме обичай силно тази вечер.

© Сияна Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??