" Обичай, момиче,обичай! -
нашепваше странният глас. -
Обичай живота себичен,
обичай го с цялата страст.
Посрещай кервана на дните
с усмивка, с прегръдка, с копнеж.
Обичай без страх, упорито
и сбъдвай мечти - да растеш.
Обичай безкорисно, лудо
и пламъка в тебе пази.
Животът дори да е труден,
недей да го давиш в сълзи.
Недей да живееш наужким,
рисувай по него съдби.
Обичай го, дръж го на мушка,
бъди му другар и любим. "
Обичам, обичам, обичам!
Сърцето ми пръска искри.
На малка звездица прилича
и свети с любов! И гори!
© Nina Sarieva Все права защищены
Благодаря и на теб, palenka!