16 авг. 2007 г., 08:50

Обичал ли си? 

  Поэзия
690 0 2

Обичал ли си?


Обичал ли си, без да бъдеш обичан
и страдал ли си така, както страдам аз?
Виждал ли си как сълзите се стичат,
когато плачеш за любимия до късен час?
Ти знаеш ли какво е, сън да губиш,
с липса на любов и топлина?
Бъди щастлив - това ти пожелавам!
Обичай нея!
Щом твоята любов аз не заслужавам,
дано нейната поне заслужиш ти!

© Мартина Калинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??