11 нояб. 2011 г., 21:36

Обичам 

  Поэзия » Любовная
553 0 1

Обичам да мога да гледам
твойте красиви очи,

обичам да мога да виждам

в тях две чисти сълзи.

Да докосваш с пръстите нежни,

да целуваш косите ми ти

и всичко мое да поискаш,

дори думите и мислите ми.

© Росица Тотева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??