11.11.2011 г., 21:36 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
538 0 1

Обичам да мога да гледам
твойте красиви очи,

обичам да мога да виждам

в тях две чисти сълзи.

Да докосваш с пръстите нежни,

да целуваш косите ми ти

и всичко мое да поискаш,

дори думите и мислите ми.

© Росица Тотева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??