Обичам тайнствената нощ
с коси от нощни пеперуди,
когато месецът е гост,
изкъпан във водите речни,
когато странна тишина
сърцето ми е приютила,
когато вече спи града,
а аз звездите съм открила.
Обичам тайнствената нощ
и тя ми дава нежност, сила,
потънала е във разкош
и е красива, странна, мила.
Тогава търся любовта,
а ти си някъде далече,
но ето свършва се нощта,
вълшебството изчезна вече.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены