3.07.2022 г., 9:08 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
269 1 7

     

        Обичам

 

Обичам тайнствената нощ

с коси от нощни пеперуди,

когато месецът е гост,

изкъпан във водите речни,

 

когато странна тишина

сърцето ми е приютила,

когато вече спи града,

а аз звездите съм открила.

 

Обичам тайнствената нощ

и тя ми дава нежност, сила,

потънала е във разкош

и е красива, странна, мила.

 

Тогава търся любовта,

а ти си някъде далече,

но ето свършва се нощта,

вълшебството изчезна вече.

 

 

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??