4 июн. 2007 г., 16:30

Обичам... 

  Поэзия
966 0 3
Обичам.
Щастлива съм.
Боли ме от любов.
Преливам. Разкъсана съм
и съм цяла.

Силна съм и съм слаба.
Думите не стигат.
Допуснах те до мен
и виж какво направи...
Грабна ме като ураган и
ме разпиля навсякъде.
Всеки, който се докосне
до мен, вижда какво
си ми причинил.
Чудят ми се, говорят ми...
"Но, защо?","Как?"
"Лъжеш се!".
А аз само се усмихвам.
Вглеждам се в себе си
и всичко, което
виждам е ново,
вълшебно, божествено.
За хората отстрани е глупаво.
Но те не знаят какво е
да обичаш истински.
Загубили са вяра в себе си,
в света, в Божия дар - Любовта.
Аз им съчувствам, съжалявам и
всеки ден благодаря на Бога,
че те имам, че те намерих,
че те обичам.

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Продължавай да вярваш в любовта!!!
  • Благодаря за проявеното внимание и за оценката към стихчето.
    Поздрави и на теб и добре заварил.
  • Много хубав стих си написала, Теди!!!
    Поздрави и добре дошла!!!
Предложения
: ??:??