15 янв. 2009 г., 00:13

Обичам 

  Поэзия
665 0 0
 

Обичам,
когато навън падне мрак.

Обичам
да гледам звездите как греят.

Обичам
спомени да се връщат в мен пак.

Обичам
очите ми с теб да се смеят.

 

Обичам
морето, вълните,

слънцето,
пясъка и лъчите.

Напомнят ми за любов,

която нежно стопля душите.

  

Обичам
да гледам залеза край морето,

да заспивам спокойна със него.

Да се потапям
с наслада в сънищата си нови -

Само докато спя
излизам от „онези" окови.

 

Обичам
да казвам какво всъщност обичам.

 

Обичам,
но рядко се случва.

Омразата
в сърцата на всеки -

тя най-много пречи и ме измъчва.

 

 

© Радена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??