Обичам ти дните,
дори и да спиш.
Понеже те нямам -
не ме и кориш...
Не се и срамувам -
ти вече си в мен.
Обичам, целувам,
попадам във плен...
. . .
В сърцето си имаш
криле... и лети!
Където да идеш -
от мен запази...
... Любовта.
© Агапея Полис Все права защищены
бъди щастлива и благословена с обич, мила Агапея...