Mar 7, 2009, 8:14 PM

Обичам 

  Poetry » Love
571 0 4


Обичам ти дните,

дори и да спиш.

Понеже те нямам -

не ме и кориш...


Не се и срамувам -

ти вече си в мен.

Обичам, целувам,

попадам във плен...

.  .  .

В сърцето си имаш

криле... и лети!

Където да идеш -

от мен запази...


            ... Любовта.



© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??