14 янв. 2020 г., 17:16

Обичам да ги обичам 

  Поэзия » Другая
310 0 0

Хората казват, че без приятели е трудно. И имат право! 

Но във времето приятелите избледняват и остават все по-малко! 

Но тези които остават са безценни и аз обичам да ги обичам!

 

Габриела Н.

(18 юли 2019)

© Gabriela Naydenova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??