14 ene 2020, 17:16

Обичам да ги обичам 

  Poesía » Otra
311 0 0

Хората казват, че без приятели е трудно. И имат право! 

Но във времето приятелите избледняват и остават все по-малко! 

Но тези които остават са безценни и аз обичам да ги обичам!

 

Габриела Н.

(18 юли 2019)

© Gabriela Naydenova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??