16 июн. 2011 г., 12:00

Обичам миговете с теб 

  Поэзия » Любовная
2034 0 9

Обичам тези мигове живот,
когато сме звук и светлина
и искам да те прегърна силно
с цялата си доброта и топлина.

Обичам тези мигове любов,
когато гледам в твоите очи
и виждам сърцето ти безценно
как в буйни пламъци гори.

Обичам тези мигове вечност,
когато се докосваме в тишина
с дъх на обич, сънища, мечти
и за мен си всичко на света.

Ще ти кажа нещо истинско.
Не търси в думите ми само стих.
Те са бисерите на душата ми -
от деня, във който те открих.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??