16 февр. 2005 г., 01:52

ОБИЧАМ ТЕ 

  Поэзия
2015 0 0
О т денят в който те видях
Б лесна светлина в мъглата.
И сках, молих се, мечтах...
Ч аках да прогониш самотата.
А нгел нежен, слънце мое,
М ога ли без теб да дишам?

Т и за мене си покоя...
Е динствена, неповторима, всичко!

16.02.05 02:20 (сутринта) за Ели

© Марто Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??