16.02.2005 г., 1:52 ч.

ОБИЧАМ ТЕ 

  Поезия
2010 0 0
О т денят в който те видях
Б лесна светлина в мъглата.
И сках, молих се, мечтах...
Ч аках да прогониш самотата.
А нгел нежен, слънце мое,
М ога ли без теб да дишам?

Т и за мене си покоя...
Е динствена, неповторима, всичко!

16.02.05 02:20 (сутринта) за Ели

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??