3 янв. 2007 г., 13:41

Обичам те 

  Поэзия
920 2 7

Обичам те, защото си прекрасен
и твойта топлина е мойта сила -
тя дава ми в живота страшен
решителност неизчерпима.

Обичам те, защото си единствен -
с душевност ярка, несравнима
и всичко си, което исках
преди да срещна теб, любими!

Обичам те, защото ми даряваш
щастливи мигове, незабравими,
желанията мои изпълняваш
и никога не нарани ме.


Обичам те, защото бдиш над мене
и пазиш ме като дете.
Не съм за тебе тежко бреме,
а част от твоето сърце.

Обичам те, защото промени ме
и някак ме направи по-добра.
Обичам те по толкова причини -
не мога да ги изброя.

Обичам те, защото ме обичаш
и неотлъчно си до мен.
Обичам те всецяло, безгранично -
по-силно с всеки следващ ден!

© Татяна Начкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??