25 мая 2007 г., 22:11

"Обичам те" 

  Поэзия
788 0 1
 

„Обичам те" устните мълвят,

шепнейки тихо в нощта,

„Обичам те", очите горят,

свети слънце в моята душа.


Ти си слънцето за мен,

което свети ми в душата,

прекрасен става моят ден,

отива си от мен самотата.


Щом те срещна онемявам

и губя думите си аз,

за мъката в мен забравям,

не искам да свършва този час.


О миг прекрасен, спри,

не си отивай просто така,

остави ни нашите мечти,

не ни причинявай тъга.



Сладките ти устни да целувам,

да те галя нежно по лицето,

това е всичко за което мечтая

и радост ми изпълва сърцето.


© Борислав Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много искрени слова, които побеждават несъвършенството на стиха! Поздрав и
Предложения
: ??:??