1 апр. 2007 г., 23:16

Обичам те 

  Поэзия
673 0 2
Поглеждам те и онемявам.
Сърцето бие бясно!
Очите ти красиви съзерцавам.
Не ти ли стана ясно?

Докосвам те и полудявам.
Тялото е за душата тясно!
Обичам те и съжалявам...
Казвам ти го гласно!

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??