Apr 1, 2007, 11:16 PM

Обичам те 

  Poetry
674 0 2
Поглеждам те и онемявам.
Сърцето бие бясно!
Очите ти красиви съзерцавам.
Не ти ли стана ясно?

Докосвам те и полудявам.
Тялото е за душата тясно!
Обичам те и съжалявам...
Казвам ти го гласно!

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??