12 апр. 2008 г., 18:01

Обичам те 

  Поэзия
531 0 1
Поезията ми е безгранична,
щом все след тебе тичам.
Щом види те душата моя,
пак разхлопва се по вина твоя!
Моля те, не ме отблъсквай, а се спри!
Идвай и ме прегърни!

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??