3 янв. 2009 г., 15:56

Обичам те! 

  Поэзия
619 0 3

Моля те, спри!

Спри да ме давиш в мечти,

да роня за тебе сълза след сълза,

не можейки да разбера свойта тъга.

 

Остави ме на мира!

А душата плаче за тебе, не спира,

не може да си толкоз красива. Не може!

Сърцето ми бомба, а главата ми кошер.

 

Недей да ме гледаш!

Спри с твойте ненужни надежди.

Не ми давай любов! Не ща!

Ще сринеш нас двама в дън земя.

 

Вече ти казах - не мога да те обичам!

Не мога да ти дам това. което искаш,

твойте чувства в стена ме притискат.

Разбери! Предпочитам сега да роним сълзи,

пред това вечно да бъдем сами.

© Атанас Къшев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??