15 авг. 2009 г., 11:51

Обичам те 

  Поэзия
1064 0 1


Сърцето ми бие толкова силно,
то е щастливо само със теб,
но да бъдем заедно е невъзможно,
защото ти си тъй далеч.


Любовта със теб е тъй сладка
и всеки миг е като мед,
обичта за мене бе загадка,
преди да срещна теб.


И секунда да те няма,
вечност е за мен,
животът ми е крайно празен,
ако теб те няма дори и за ден.

© Йоанна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Сърцето ми бие толкова силно,
    то е щастливо само със теб,..."-запази си го това чувство
    Незаменимо е
    6!!!
Предложения
: ??:??