27 янв. 2010 г., 09:54

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
588 0 0

ОБИЧАМ ТЕ

 

Усещам те...

навсякъде около мен,

като мирис от преливащи сезони.


Чувствам те...

блажен е всеки миг,

в който моето сърце,

с твоя глас  ми проговори.


Страхувам се...

за себе си

като онази песъчинка, поела пътя на реката.


Обичам те...

о, толкоз силно,

не съм готов да тъна в самотата.

© Владимир Жеков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??