ОБИЧАМ ТЕ
Усещам те...
навсякъде около мен,
като мирис от преливащи сезони.
Чувствам те...
блажен е всеки миг,
в който моето сърце,
с твоя глас ми проговори.
Страхувам се...
за себе си
като онази песъчинка, поела пътя на реката.
Обичам те...
о, толкоз силно,
не съм готов да тъна в самотата.
© Владимир Жеков All rights reserved.