23 нояб. 2005 г., 19:41

Oбичам те! 

  Поэзия
986 0 0
  •           Обичам те!
    Обичам те!
    За мен си всичко-
    онази, светлата звездичка,
    която грее на небето
    и топли сърчицето;
    златна капчица роса,
    върху моята коса.
    Хладна сенчица,
    в горещия ден
    цвят от рози разсипваш
    пред мен.
    Нежен вятър си, повяваш
    и тъгата разпиляваш.
    С топлата усмивка
    цялата ме сгряваш.
    Обичам те!
    Повярвах, има я добрата Фея,
    не само в приказките
    тя живее!

© Людмила Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??