18 авг. 2018 г., 08:51

Обичам те! Е, И? 

  Поэзия » Любовная
329 0 0

Проблясва слънцето в листата -
така усещам нашата любов...
Любима, обичам душата
да свети през телата като зов...
 

Обичам те! Въобще не стига...
Обожествявам малко е, Любов...
Трепти ми, вътре се надига -
за да прелива нашата любов...

© Красимир Все права защищены

благодаря

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??