Aug 18, 2018, 8:51 AM

Обичам те! Е, И? 

  Poetry » Love
328 0 0

Проблясва слънцето в листата -
така усещам нашата любов...
Любима, обичам душата
да свети през телата като зов...
 

Обичам те! Въобще не стига...
Обожествявам малко е, Любов...
Трепти ми, вътре се надига -
за да прелива нашата любов...

© Красимир All rights reserved.

благодаря

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??