26 апр. 2008 г., 10:24

Обичам те... Повече и повече! 

  Поэзия
941 0 2

“Колкото повече, толкова повече!”

 

Липсваш ми… пак, не отново…

Толкова много... чак боли…

Отпивам от очите ти – пъстро олово…

Търся любовта ти… мечти… мечти!

 

Обичам те... повече от всичко,

тъй както слънчогледът обича своята светлина…

Обичам те… Ще крещя докато стените паднат.

Нека бъде до край любовта…

 

Нека бъде повече от повече,

завинаги, след края дори...

Може и смъртта да ме повлече,

но няма да ме боли!

 

Искам те... Прегръщам те…

Ела в моето сърце…

Виж, очите ми… Усети сълзата ми…

Обичай ме повече… и повече… докосни ме с ръце!

 

Улови ме… Нека бъда с теб… за вечност, миг…

Месец, година… повече или повече сега…

Остави ме да запомня твоя лик…

Да го отнеса… със мен… където ще се обичаме…

Повече от всичко на света…

© Усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??