14 нояб. 2012 г., 19:31

Обичам те повече от винаги 

  Поэзия » Любовная
1060 0 4

Знам, че вярваш в откровенията ми,

защото са съвсем искрени и точни.

Те са словото начално и вечно,

което беше преди всичко друго.

Моя си с тази поетична биография,

взривяваш ме и ще пропусна запетая,

но още по-грамотно ще те любя.

Ще те вдишвам по цели дни и нощи,

мое вълшебно пролетно дихание.

Ще разкъсам ризата си страстно

и ще си татуирам сърце в пламъци.

Познати блусове ще звучат край нас,

докато се сливаме в щастие без край.

С теб, любов, разбрах, че „винаги”

си има своята превъзходна степен.

Колко е стилно и неповторимо

да ти кажа в този миг на чиста обич:

Обичам те повече от винаги!

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??