Знам, че вярваш в откровенията ми,
защото са съвсем искрени и точни.
Те са словото начално и вечно,
което беше преди всичко друго.
Моя си с тази поетична биография,
взривяваш ме и ще пропусна запетая,
но още по-грамотно ще те любя.
Ще те вдишвам по цели дни и нощи,
мое вълшебно пролетно дихание.
Ще разкъсам ризата си страстно
и ще си татуирам сърце в пламъци.
Познати блусове ще звучат край нас,
докато се сливаме в щастие без край.
С теб, любов, разбрах, че „винаги”
си има своята превъзходна степен.
Колко е стилно и неповторимо
да ти кажа в този миг на чиста обич:
Обичам те повече от винаги!
© Васил Георгиев Всички права запазени