1 нояб. 2006 г., 19:18

Обичам те ще кажа само... 

  Поэзия
1779 0 13

За силата на чувството в мен
едва ли има думи на земята...
По-бляскяво е то от летен ден.
По-яростно от буря в небесата.
По-ярко е от хиляди слънца.
По-чисто от снега по планините...
С кои ли думи аз да изразя
сиянието, греещо в очите?
Безсилни са най-силните слова
да обрисуват
                - на душата ми картина
- на чувствата горещи сладостта,
опияняващи ме като  медовина...
Да запечатат края на деня,
когато сгушвам се на твойто рамо...
"Безвремие" ли да го нарека?
... Или
        "Обичам те" 
                        да кажа само...

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??