28 окт. 2008 г., 08:54

Обичам те въздушно нежна 

  Поэзия » Другая
1247 0 15

 

Обичам те въздушно нежна 

 

 

Обичам те въздушно нежна,

с  крила  напъпили любов,

като морето синя и безбрежна

и искрена, божествен благослов.

 

Зелена като дъхава дъбрава,

любов с омаен горски аромат,

ти сянка орехова на забрава,

пъстра, цял един човешки свят.

 

Не по-голяма от сърце, ала побрала

във себе си любов за две съдби,

небесна сила от взаимност сбрала.

Тя теб и мен до Бог ще  възвиси.

 

 

ЕТ МАЧИБО  -  2008 г

© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??