30 сент. 2015 г., 22:06

Обичам Ямбол 

  Поэзия » Гражданская
246 0 0

Какво ли мога да дам

на скъпия си роден град

и на добрите хора в него?

На тихите води на Тунджа,

небесните звезди над нас,

на живата земя под мене,

която живот ми е дала

и в себе си ще ме приеме.

Освен една любов голяма

и едно сърце на длан.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??