23 янв. 2011 г., 19:26

Обичане е... 

  Поэзия » Любовная
2873 2 61

                  

 

 

                   обичане е...

                   вятър среднощен

                   бездомен

                   и тих

                   от топлата есен

                   забравен

                   в тополите вае

                   от трепет на листи

                   шепот

                   топъл и мил

                   твоят...

                   и все още търси

                   своя дом

                   в косите ми

                   от залези тъжни...

 

                   дъжд кротък

                   с мисли сънували теб

                   посипва

                   раните незараснали

                   болката

                   с нежност отмил

                   а някъде там

                   останал

                   в късната вечер

                   на есен

                   споменът тих

                   в тъмното

                   пак рисува лице

                   твоето...

                   в сън за обичане...

 

 

          http://www.youtube.com/watch?v=tsjm40EM3Jk

 

                    МУЗИКА > Sun and Moon

 

                    художник Гари Бенфилд

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??