27 февр. 2007 г., 23:59

Обичаш ли ме? 

  Поэзия
7874 0 17
Обичаш ли ме?
Не! На глас не го изричай,
на себе си отговори!
Ако не ме обичаш, просто си иди,
не са ни нужни излишни истини.
Ако не ме обичаш, обърни ми гръб
и се скрий във вечността,
не са ни нужни извинения и суета.
Ако не ме обичаш, бягай надалеч от мен,
не е нужно да се мъчиш в скучния ми ден...
А ако ме обичаш, довери ми се,
подари ми ключ към твоето сърце;
довери ми се - ще те стоплят моите ръце.
Ако ме обичаш, нежността си ми дари,
в прегръдка силна любовта ни заключи.
Ако ме обичаш, просто остани,
потопи се в моите мечти.
Аз не искам много, искам теб и обичта,
без нереални чудеса!

© Усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??