Обичаш ли ме
От погледа ти търсещ
и днес ме заболя,
а ако ме докоснеш,
сигурно ще изгоря.
Толкова си близо - скрий се,
от болка пак примигвам.
Всъщност си далече,
обичам те, мечта със име.
Това е краят на началото,
изморих се да те викам,
но пак си ми заглавието
на стиха, във който питам
"обичаш ли ме?"
© Десислава Все права защищены
кофти построено
неприятно за четене изобщо
...
но пак си ми заглавието
на стиха, във който питам
"обичаш ли ме?"
е тва минава метър
но може да е :
...
но пак си ми заглавието
на стиха, във който питам
"дали ме ти обичаш?"
нещо си такова
извинявай че се бъркам в... любовните ти вълнения