5 окт. 2016 г., 07:38

обичта 

  Поэзия » Любовная
619 0 0

Обичта е като филмите

Хубава е, но не значи нищо

Преди да разшири зениците

Преди да е създала изгрева

 

Обичта е като птиците

Лети почти без усилие

Само вятър и трябва, в безветрие

Лети се но е безсмислие

 

Обичта е червена в кръвта си

По цвят и на вкус е щастлива

Раздава до болка душата си

Сякаш е вид мигновена молитва

 

Обичта е порядък във хаоса

На безметежни стари кошмари

Обичта е мастилница свята

С нея пишат се тежки буквари.

© ДИВИЯТ КОН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??