Обичта си сложих
Обичта си сложих в твоята длан.
Изсипах я като светлина.
Не скрих мига прекрасен,
мисля, че го разбра.
В душата ми птица запя.
Красотата ме видя.
Разбра, че поделих
сърцето си с нея.
Бях щастлива.
Една звезда
падна в нозете ми,
замря.
© Мария Все права защищены